- Berichten
- 74
Zo te zien was ik niet de enige die had bedacht om dit weekend (voor de eerste keer) pulled pork te maken. Afgelopen week al een mooi stuk procureur van 2,5 kilo besteld en vanmorgen op tijd opgestaan om deze klaar te maken. Als basis heb ik de snelle pulled pork van NosKos gebruikt en daar zelf wat aanpassingen aan gedaan. Na 5 uurtjes op de bbq was de kentemperatuur 73 graden en is hij met wat appelsap en bbq saus in het folie gegaan. Nadat de kerntemperatuur 90 graden was heb ik hem er af gehaald en laten rusten. Zoals gepland konden we rond half 7 aan tafel en hebben heerlijk gegeten. Het is niet een heel moeilijk gerecht alleen lang wachten, maar dan heb je ook wat!
Ondertussen ook mijn nieuwe speeltje de Inkbird IBT-4XC geprobeerd. Werkte echt super goed en kon alles mooi volgen.








Ondertussen ook mijn nieuwe speeltje de Inkbird IBT-4XC geprobeerd. Werkte echt super goed en kon alles mooi volgen.

