Nog even geen foto's van de bereiding. Dat gaat zaterdag pas gebeuren. Een paar controle vraagjes voor een hogere kans op succes 
Ik wil zaterdag 2,5 kg procureur op mijn weber klaar maken. Vrijdag zet ik hem in de rub. Ik heb gelezen dat je ongeveer een uur, anderhalf uur per pond kan rekenen. Is dat inderdaad voldoende? Ik neem wat buffer en ben van plan om om 7 uur de bbq te hebben branden om rond 6 uur te kunnen eten.
In 36 uur voldoende om het stuk te laten ontdooien in de koelkast?

Ik wil zaterdag 2,5 kg procureur op mijn weber klaar maken. Vrijdag zet ik hem in de rub. Ik heb gelezen dat je ongeveer een uur, anderhalf uur per pond kan rekenen. Is dat inderdaad voldoende? Ik neem wat buffer en ben van plan om om 7 uur de bbq te hebben branden om rond 6 uur te kunnen eten.
In 36 uur voldoende om het stuk te laten ontdooien in de koelkast?