- Berichten
- 33
Vandaag voor het eerst pulled pork gemaakt, was de bedoeling hem op mijn "nieuwe" smoker te maken (overgenomen van iemand van het forum) maar de kolen waren niet op tijd geleverd dus nu maar op de andere bbq klaargemaakt.
gisteren gerubt met een mix uit het boek Smokey Goodness.
En ge?njecteerd met taksi. Hierna ingebonden en 1 nacht gevacuumerd in laten staan.


Vanochtend om 06:30 begonnen en op de bbq gegooit met 5 stukjes appelhout.

Hierna om het uur ingesprayed met appelsap en bacardi oakheart.



Om 13:00 ingepakt (71 graden)


Om 16:55 kwam die er af (91 graden)

Nog even 15 minuten laten rusten.

En uiteindelijk om 17:15 pullen en eten


De buurman en schoonouders als jury gehouden en zie alleen maar blije gezichten en stille mensen

Nu nog bedenken wat volgende week de smoker op gaat...

En ge?njecteerd met taksi. Hierna ingebonden en 1 nacht gevacuumerd in laten staan.


Vanochtend om 06:30 begonnen en op de bbq gegooit met 5 stukjes appelhout.

Hierna om het uur ingesprayed met appelsap en bacardi oakheart.



Om 13:00 ingepakt (71 graden)


Om 16:55 kwam die er af (91 graden)

Nog even 15 minuten laten rusten.

En uiteindelijk om 17:15 pullen en eten



De buurman en schoonouders als jury gehouden en zie alleen maar blije gezichten en stille mensen


Nu nog bedenken wat volgende week de smoker op gaat...