Afgelopen zaterdag voor het eerst pulled pork gemaakt op mijn kamado. Eerst een Carolina rub gemaakt en de 2,5 kg procureur mee ingesmeerd en vervolgens ingepakt voor een nachtje in dr koelkast.
Vervolgens de kamado met houtskool gevuld en een flinke hand Hickory hout toegevoegd.
Vervolgens opgestookt naar 110 graden en de procureur er in gelegd.
Na vijf uur(kerntemp was ongeveer 65 graden), de procureur afgelakt met een glaze.
Vervolgens ingepakt en nog twee uur op de kamado tot een kerntemp van 88 graden. Daarna de procureur uit de kamado gehaald en hem nog weer ingepakt voor een uurtje rust.
Als laatste gepulled, zie resultaat.
Hij smaakte verrukkelijk!!!!
Sent from my 2014811 using Tapatalk


Vervolgens de kamado met houtskool gevuld en een flinke hand Hickory hout toegevoegd.
Vervolgens opgestookt naar 110 graden en de procureur er in gelegd.


Na vijf uur(kerntemp was ongeveer 65 graden), de procureur afgelakt met een glaze.


Vervolgens ingepakt en nog twee uur op de kamado tot een kerntemp van 88 graden. Daarna de procureur uit de kamado gehaald en hem nog weer ingepakt voor een uurtje rust.
Als laatste gepulled, zie resultaat.


Hij smaakte verrukkelijk!!!!
Sent from my 2014811 using Tapatalk