BasBQ
Beef en Steak

Eerste keer pulled pork

 

Andre

Tondelzoeker
Berichten
6
Afgelopen zaterdag voor het eerst pulled pork gemaakt op mijn kamado. Eerst een Carolina rub gemaakt en de 2,5 kg procureur mee ingesmeerd en vervolgens ingepakt voor een nachtje in dr koelkast.
97ad1b9eb011ff65d9ada5c11dfe2802.jpg


499f12c5b22550c03d4a803f8ad8c12d.jpg

Vervolgens de kamado met houtskool gevuld en een flinke hand Hickory hout toegevoegd.
Vervolgens opgestookt naar 110 graden en de procureur er in gelegd.
18761453e9f426fd135fed2d8b6932ac.jpg

8b8896b18e50a11f17b81c80ab259348.jpg

Na vijf uur(kerntemp was ongeveer 65 graden), de procureur afgelakt met een glaze.
9a210ade45cfc7c485b553f8dcd1a407.jpg

c6469dac3620e2034e2fd4f5d3842076.jpg

Vervolgens ingepakt en nog twee uur op de kamado tot een kerntemp van 88 graden. Daarna de procureur uit de kamado gehaald en hem nog weer ingepakt voor een uurtje rust.
Als laatste gepulled, zie resultaat.
24698dd136b9528f804b8a35620ebf13.jpg

592ceb8a9cadc587699871492bca6236.jpg


Hij smaakte verrukkelijk!!!!



Sent from my 2014811 using Tapatalk

 
Lekker hoor
 
Prima, lekker, lusten we. :) !
 
Super!  ziet er geweldig uit. Gefeliciteerd met het resultaat
 
Lekker! Gefeliciteerd met je knor!
 
Gefeliciteerd knor knor.
Geeft ook een mooi kleurtje met die glaze

ikke

 
Ziet er goed uit!
 
Smeinkie zei:
Dat ziet er heerlijk uit!!

Gefeliciteerd met je stickertje! B-)
Deze valt in de categorie "resultaten uit het verleden..."; PP is van voor de aanmelding bij het Genootschap  :(
Dus voor het stickertje helaas/gelukkig nog een keer maken  ;)
 
Ceriel zei:
Smeinkie zei:
Dat ziet er heerlijk uit!!

Gefeliciteerd met je stickertje! B-)
Deze valt in de categorie "resultaten uit het verleden..."; PP is van voor de aanmelding bij het Genootschap  :(
Dus voor het stickertje helaas/gelukkig nog een keer maken  ;)




Strenge handhaving Ceriel, maar een ding is zeker en dat is dat het heel "vervelend" is om dit nogmaals te moeten doen.




Ziet er wel heerlijk uit.
 
Terug
Bovenaan Onderaan