BasBQ
Beef en Steak

Eerste keer Pulled Pork

wel erg snel in 5 uur tijd 
heeft bindweefsel wel tijd genoeg gehad om te smelten
kan zijn dat hij moeilijker plukt dan verwacht
zou hem zeker uurtje ingepakt laten liggen
 
Caspar zei:
Na het inpakken schiet de temperatuur al weer snel omhoog.
Vanmorgen om 9.00 er op en om 14.00 bereik ik 88 graden. Temperatuur was ongeveer constant 120 graden. Moet ik hem nog even laten liggen of er al afhalen en laten rusten? Dilemma...

Dit is idd wel heel erg snel maar 88 zou goed moeten zijn.
Altijd ongeveer een uurtje laten rusten in folie.
Wat je kunt doen is met een sat? prikker op diverse plekken prikken als deze er met zeer lichte weerstand in het vlees gaat dat is het goed anders moet hij nog wat langer.
 
99191e1112e9120af331ad59770da9d9.jpg


Pullen ging makkelijk en de coleslaw staat klaar. Dadelijk aan tafel.
 
Eet smakelijk! Ziet er goed uit!
 
65f5fbc24768b93ddf46f5890d404573.jpg


Heerlijk gegeten!
 
Ziet er lekker uit!!
 
Lust ik wel! Mooi gedaan hoor
 
Ziet er goed uit, gefeliciteerd met je knorretje.
 
mooi broodje geworden, gefeliciteerd met je knor  :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan