Vandaag (koningsdag) is mijn jongste dochter jarig dus moest er tijdens de verjaardag wat speciaals op tafel komen. Ik had nog een procureur in de vriezer liggen om pulled pork van te maken dus besloten om deze vandaag te maken! Ik heb al eens eerder pulled pork gemaakt (toen low & slow in de oven :-O ), dit keer dus zoals het hoort, op de smoker!
Ik volg hiervoor de wedstrijd methode zoals Noskos deze op zijn website heeft staan.
De ingredienten voor de injectiemix:
Ingredienten voor de rub:
Het vlees, ongeveer 2,5 kilo procureur.
Geinjecteerd en in de rub (foto van gisteren):
Op de Q!
Tevens een eenvoudige afzuiging gemaakt van wat slang en een 220v ventilator, zodat niet mijn hele balkon onder het rook staat de komende uren ;-)
Temperaturenlijst:
Ik volg hiervoor de wedstrijd methode zoals Noskos deze op zijn website heeft staan.
De ingredienten voor de injectiemix:

Ingredienten voor de rub:


Het vlees, ongeveer 2,5 kilo procureur.

Geinjecteerd en in de rub (foto van gisteren):

Op de Q!

Tevens een eenvoudige afzuiging gemaakt van wat slang en een 220v ventilator, zodat niet mijn hele balkon onder het rook staat de komende uren ;-)

Temperaturenlijst:
