Beste spannend zo de eerste keer pp op m'n BB. Vorige week heb ik na lang wachten dan eindelijk m'n plate setter ontvangen maar was ik 'helaas'
een weekend weg. Maar vandaag is het dan zo ver.
Gisteren de procureur getrimd en in de de BB rub gezet die ook bij het accessoires pakket zat. Meestal gebruik ik m'n eigen recept maar dit smaakt ook dus laat ik het eens proberen. Vanochtend heb ik op m'n gevoel een injectiemix gemaakt met rode wijn azijn, ketjap, worcester saus, roosvice citrus sap en wat zout.
Verder de natuurlijk de BB klaargemaakt voor indirect en de heatermeter erop aangesloten. In het begin was de Q vrij stabiel maar nadat de pp erop lag met rookhout pakketjes schoot hij wat omhoog. Het kan zijn dat betekent omdat mijn HM instellingen van de WSM zijn. Uit eindelijk heb ik de opening boven iets geknepen en nu gaat ie richting de gewenste temp.
Nu op naar de 70 graden.
(Mocht iemand HM instellingen hebben voor een BB Large dan houd ik me aanbevolen)

Gisteren de procureur getrimd en in de de BB rub gezet die ook bij het accessoires pakket zat. Meestal gebruik ik m'n eigen recept maar dit smaakt ook dus laat ik het eens proberen. Vanochtend heb ik op m'n gevoel een injectiemix gemaakt met rode wijn azijn, ketjap, worcester saus, roosvice citrus sap en wat zout.
Verder de natuurlijk de BB klaargemaakt voor indirect en de heatermeter erop aangesloten. In het begin was de Q vrij stabiel maar nadat de pp erop lag met rookhout pakketjes schoot hij wat omhoog. Het kan zijn dat betekent omdat mijn HM instellingen van de WSM zijn. Uit eindelijk heb ik de opening boven iets geknepen en nu gaat ie richting de gewenste temp.
Nu op naar de 70 graden.
(Mocht iemand HM instellingen hebben voor een BB Large dan houd ik me aanbevolen)







