BasBQ
Beef en Steak

Eerste keer pp

 
 

repel101

Vuurmaker
Berichten
64
Gisteren bedacht dat het voor mij ook maar eens tijd werd om een pulled pork te bereiden.
Dus een stuk procureur gehaald en in de rub gezet.
Folie er omheen en lekker weer terug de koelkast in.

Vanmorgen vroeg opgestaan om de BBQ aan te steken.
Om 9 uur was hij op temperatuur en kon het vlees op het rooster.

Het valt nog niet mee om hem op temperatuur te houden. BBQ staat wel uit de wind, maar de hagel zorgde er toch voor dat ik hem maar even onder een afdek heb geplaatst.
Nu alles weer redelijk stabiel en een kerntemperatuur van 61?C.

Op naar de 88?C

Foto's hieronder en zal ik aanvullen tot het eindresultaat....

Net terug van de slager


En op het rooster


Joehoe hij is op temperatuur, hij mag nu even rusten van al dat zware ligwerk... ;-)


Valt nog niet mee zo'n stukje vlees uit elkaar trekken, maar het is gelukt en het is ook nog eens erg lekker...
 
Good Luck!
 
Gaat helemaal goed komen, succes!
 
lekker hoor, altijd spannend de eerste pp, succes  ;)
 
Succes, en gaat goed komen!!
 
Zit nu op 74 graden en begin trek te krijgen... Duurt lang...  ;)
 
Succes ! Altijd leuk de eerste keer :p
 
Zo het is gelukt... wel een lange zit, maar het resultaat is erg lekker...
 
Top!
 
Lekkah!

Gefeliciteerd met je knor!
 
Terug
Bovenaan Onderaan