- Berichten
- 64
Gisteren bedacht dat het voor mij ook maar eens tijd werd om een pulled pork te bereiden.
Dus een stuk procureur gehaald en in de rub gezet.
Folie er omheen en lekker weer terug de koelkast in.
Vanmorgen vroeg opgestaan om de BBQ aan te steken.
Om 9 uur was hij op temperatuur en kon het vlees op het rooster.
Het valt nog niet mee om hem op temperatuur te houden. BBQ staat wel uit de wind, maar de hagel zorgde er toch voor dat ik hem maar even onder een afdek heb geplaatst.
Nu alles weer redelijk stabiel en een kerntemperatuur van 61?C.
Op naar de 88?C
Foto's hieronder en zal ik aanvullen tot het eindresultaat....
Net terug van de slager

En op het rooster

Joehoe hij is op temperatuur, hij mag nu even rusten van al dat zware ligwerk... ;-)

Valt nog niet mee zo'n stukje vlees uit elkaar trekken, maar het is gelukt en het is ook nog eens erg lekker...

Dus een stuk procureur gehaald en in de rub gezet.
Folie er omheen en lekker weer terug de koelkast in.
Vanmorgen vroeg opgestaan om de BBQ aan te steken.
Om 9 uur was hij op temperatuur en kon het vlees op het rooster.
Het valt nog niet mee om hem op temperatuur te houden. BBQ staat wel uit de wind, maar de hagel zorgde er toch voor dat ik hem maar even onder een afdek heb geplaatst.
Nu alles weer redelijk stabiel en een kerntemperatuur van 61?C.
Op naar de 88?C
Foto's hieronder en zal ik aanvullen tot het eindresultaat....
Net terug van de slager

En op het rooster

Joehoe hij is op temperatuur, hij mag nu even rusten van al dat zware ligwerk... ;-)

Valt nog niet mee zo'n stukje vlees uit elkaar trekken, maar het is gelukt en het is ook nog eens erg lekker...
