Ben begonnen met een el cheapo vooral spareribs maar vind die erg lastig om op temperatuur te houden. Vooral als je een paar keer de klep open doet en als je de kolen moet bij vullen.
Nu heb ik een UDS gebouwd die dit weekend zijn eerste run krijgt. 2 procureurs voor de verjaardag van mijn vrouw. Om de tijd een beetje onder controle te houden hou ik het wedstrijd recept van noskos aan. Heb een kolenmand van huisentuin daar ongeveer 5 cm boven een rooster met 2 terracotta schalen en daarboven het rooster voor het vlees.
Ik ga de procureurs injecteren is het dan nog nodig om een er een bak met water onder te zetten.
Nu heb ik een UDS gebouwd die dit weekend zijn eerste run krijgt. 2 procureurs voor de verjaardag van mijn vrouw. Om de tijd een beetje onder controle te houden hou ik het wedstrijd recept van noskos aan. Heb een kolenmand van huisentuin daar ongeveer 5 cm boven een rooster met 2 terracotta schalen en daarboven het rooster voor het vlees.
Ik ga de procureurs injecteren is het dan nog nodig om een er een bak met water onder te zetten.