Vanochtend om kwart voor 9 een stuk van iets meer als 2 kg op de nieuwe Master Touch gelegd. Na 4,5 ingesmeerd met glace. Nog twee uur laten liggen, daarna ingepakt in de folie tot de thermometer begon te piepen bij 88 graden. Uitgepakt, vocht opgevangen voor de eind saus en opnieuw ingepakt om een uurtje te laten rusten. Ondertussen de saus gemaakt en de coleslaw... Het was genieten, zowel de nieuwe bbq als het eten!
Alles bereid volgens het wedstrijd recept van Noskos... waarvoor dank!
Coleslaw was lekker simpel, spitskool, wortel, 3 el mayo en 2 el appelazijn.
In de rub, nachtje overblijven in de koelkast!
Ingesmeerd!
Het pullen... pittig werkje nog!
Atack!!
Alles bereid volgens het wedstrijd recept van Noskos... waarvoor dank!
Coleslaw was lekker simpel, spitskool, wortel, 3 el mayo en 2 el appelazijn.
In de rub, nachtje overblijven in de koelkast!

Ingesmeerd!

Het pullen... pittig werkje nog!

Atack!!
