BasBQ
Beef en Steak

Eerste keer PP op de nieuwe bbq

 
 

De_Veug

Tondelzoeker
Berichten
17
Vanochtend om kwart voor 9 een stuk van iets meer als 2 kg op de nieuwe Master Touch gelegd. Na 4,5 ingesmeerd met glace. Nog twee uur laten liggen, daarna ingepakt in de folie tot de thermometer begon te piepen bij 88 graden. Uitgepakt, vocht opgevangen voor de eind saus en opnieuw ingepakt om een uurtje te laten rusten. Ondertussen de saus gemaakt en de coleslaw... Het was genieten, zowel de nieuwe bbq als het eten!

Alles bereid volgens het wedstrijd recept van Noskos... waarvoor dank!
Coleslaw was lekker simpel, spitskool, wortel, 3 el mayo en 2 el appelazijn.

In de rub, nachtje overblijven in de koelkast!
31A2A7BA-FA89-4776-AE89-C7965049909D_zpshncnkcgu.jpg


Ingesmeerd!
1B4FF48E-4F3D-4433-8D5C-95DE42080367_zps8ybsilw8.jpg


Het pullen... pittig werkje nog!
9CF8AA39-5BC1-4731-9FBC-0C4A1014E8F9_zps04rivu6m.jpg


Atack!!
76BCEB4E-B81D-477B-9E90-27CBA4FC45D9_zpsiwfdocvv.jpg


 
mooi ingewijd en wat glimt hij nog. En nu snel verder vies maken  :D
 
mooie maiden run, ziet er prima uit
 
Nice!
Zowel vlees als Q!
 
Ik zie de foto's niet meer.....  :(

Maar gezien de andere reacties; gefeliciteerd met je stickertje!
 
Zoals Ceriel al aangaf zijn de foto's verwijderd.
Maar de reacties zeggen genoeg.
Gefeliciteerd met je Knorretje...
 
Thanks all! Vond het erg geslaagd! Alleen had ik lang geen halve cup vocht in de folie zitten voor de eind saus! Hoe kan dat komen??
 
Gefeliciteerd met je knor.

Vocht kan aan vanalles liggen, hoe lang heb je hem laten rusten, hoe vet was het stuk, te warm wellicht, verschilt van keer tot keer. Wellicht dat iemand anders nog ideeen heeft.
 
Een cup vocht heb ik ook nog nooit uit mijn folie kunnen halen. Weet ook niet waar dit aan ligt...
Ik vul de eindsaus altijd aan met cola of appelsap.
 
Knorrekop in de pocket!! :D
 
Lekker !!! moet ik ook nog eens doen.
Ik zie je foto's trouwens nog wel :)
 
Congrats met je knorretje
 
Terug
Bovenaan Onderaan