BasBQ
Beef en Steak

Eerste keer PP in kamado

Cherrywood

Pitmaster
 
 
 
Berichten
820
Precies wat je wilt....
Goed maar niet perfect dan mag je hem nog eens maken

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 

Ghost

Kooltjesharker
 
 
Berichten
148
Perfect is het nooit.
Altijd weer uitdaging meenemen naar de volgende 🙂
Maar de volgende zal een kip zijn 😏
 

Revers88

Pitmaster
 
 
 
Berichten
677
Blijft altijd lekker! Gefeliciteerd 👍🏻
 

@rno

BBQ Junkie
 
 
 
 
Berichten
5.490
Lekkere broodjes geworden
En met sla erbij ☺️
 

Bram

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
4.242
Dat ziet er fijne run PP uit. Een injectie met sriracha lijkt me ook wel iets. Dat moet ik eens onthouden. Zo te zien hebben jullie iig lekker pita’s PP op. Dat zal vast gesmaakt hebben.
Gefeliciteerd met je knorrie
 

Ghost

Kooltjesharker
 
 
Berichten
148
Bedankt, die sriracha geeft een iets pittigere smaak. Dat was goed, de saus maakte het dan terug zachter en een beetje te zoet voor mij.
Volgende keer ga ik zoals al geschreven voor een minder zoete saus.
 

Erik B71

Kooltjesharker
 
Berichten
118
Bedankt 👍
Pittig is het genoeg maar te zoet.
Volgende keer iets minder zoet zegt mijn vriendin ook.
Ik vind dat zelf ook. Dus volgende PP met andere saus.
Nu had ik een saus die ik op BBQ helden vond, toch een zeer goede BBQ saus voor mijn ribben.
Bedankt ook aan de BBQ helden als ze hier meelezen.
Altijd lekker PP. Misschien tegen de zoetigheid in het begin niet in te smeren met sriracha maar de rub pittiger maken met cayennepeper, chilipeper of chipottle flakes.
 
Bovenaan Onderaan