- Berichten
- 223
Al vaker gegeten maar nog nooit eerder zelf gemaakt.
Eerst netjes ingesneden, daarna kruiden erop. Ik heb gekozen voor de beefkruiden van noskos.
Eerst even de vetlaag aangezet op de weber die al redelijk op temperatuur was. Zodra die vetlaag lekker open ging staan en een fijn kleurtje kreeg hebben we hem verplaatst in de bastard en lekker op temperatuur laten komen. In de tussen tijd een chimmichurri gemaakt van knoflook, verse peterselie, verse oregano, een chilipepertje, half uitje, olie, wijnazijn en peper en zout.
Anyway... de foto's spreken voor zich.
Eerst netjes ingesneden, daarna kruiden erop. Ik heb gekozen voor de beefkruiden van noskos.
Eerst even de vetlaag aangezet op de weber die al redelijk op temperatuur was. Zodra die vetlaag lekker open ging staan en een fijn kleurtje kreeg hebben we hem verplaatst in de bastard en lekker op temperatuur laten komen. In de tussen tijd een chimmichurri gemaakt van knoflook, verse peterselie, verse oregano, een chilipepertje, half uitje, olie, wijnazijn en peper en zout.
Anyway... de foto's spreken voor zich.