BasBQ
Beef en Steak

Eerste keer Picanha

 
 

jabberwock

Kooltjesharker
Berichten
155
Al vaker gegeten maar nog nooit eerder zelf gemaakt.
Eerst netjes ingesneden, daarna kruiden erop. Ik heb gekozen voor de beefkruiden van noskos.

Eerst even de vetlaag aangezet op de weber die al redelijk op temperatuur was. Zodra die vetlaag lekker open ging staan en een fijn kleurtje kreeg hebben we hem verplaatst in de bastard en lekker op temperatuur laten komen. In de tussen tijd een chimmichurri gemaakt van knoflook, verse peterselie, verse oregano, een chilipepertje, half uitje, olie, wijnazijn en peper en zout.

Anyway... de foto's spreken voor zich.
IMG-20230630-WA0006.jpg

IMG-20230630-WA0020.jpeg
20230630_195715.jpg
IMG-20230630-WA0026.jpeg
 
@jabberwock voor het eerst in tijden weer een picanha waar ik bij sta te watertanden
 
Dat ziet er zeer smakelijk uit!
Had graag een stukje meegepikt. 😋
 
Heerlijk man! oogt zo smakkelijk & een tripel karmeliet op de achtergrond, die erbij gedronke of bij de bereiding 😁?
 
Heerlijk man! oogt zo smakkelijk & een tripel karmeliet op de achtergrond, die erbij gedronke of bij de bereiding 😁?
Scherp gezien! Erbij gedronken. Klinkt misschien zwaar, maar dat pastte prima erbij.
 
Staat ook nog op m’n lijstje,ziet er top uit met de chimmi d’r overheen 👍
 
lekker man
picanha met chimmichurri is goud
 
Yep toch 1 van de lekkerste hapjes van de Q bij mij gaat die op het spit😍
 
Terug
Bovenaan Onderaan