- Berichten
- 55
Vandaag mijn nieuwe bastard urban large in elkaar gezet en er ook maar meteen de fik erin gezet. Van de week een simpele picanha gehaald bij de sligro om dit een keer te proberen.
Even wat peper en zout erop en het vet ingesneden.
Hierna de BBQ aan geslingerd en deze naar zo'n 160 graden laten gaan. Toen een chunk hickory erbij en de picanha indirect op zo'n 46 graden laten komen.
Even wat groene asperges erbij gegrild en daarna de Q opgestookt naar zo'n 200 graden om boven de vlammen het vet wat aan te bakken en een mooie kleur op het vlees te krijgen.
Het is echt een heerlijk stuk vlees geworden met een mooie vetrand en een heerlijke smaak! Het vlees geserveerd met een chimichurie en de asperges met een basilicum/limoen mayonaise.
Het heeft echt heerlijk gesmaakt
!
Even wat peper en zout erop en het vet ingesneden.
Hierna de BBQ aan geslingerd en deze naar zo'n 160 graden laten gaan. Toen een chunk hickory erbij en de picanha indirect op zo'n 46 graden laten komen.
Even wat groene asperges erbij gegrild en daarna de Q opgestookt naar zo'n 200 graden om boven de vlammen het vet wat aan te bakken en een mooie kleur op het vlees te krijgen.
Het is echt een heerlijk stuk vlees geworden met een mooie vetrand en een heerlijke smaak! Het vlees geserveerd met een chimichurie en de asperges met een basilicum/limoen mayonaise.
Het heeft echt heerlijk gesmaakt
