Ge?nspireerd door alle heerlijke pat? recepten die je tijdens de feestdagen ziet wilde ik dit ook wel eens proberen.
Ik heb me een een beetje ingelezen en wat pat? tutorials gevold op YouTube. Heel ingewikkeld ziet het er niet uit en de beste manier van leren is natuurlijk gewoon doen. Dus zij we even naar de markthal gereden en hebben we inkopen gedaan.
Misschien niet erg slim maar ik ben meteen gaan improviseren en heb een combi gemaakt van twee recepten.
Ik heb de volgende ingredi?nten gekocht/ gebruikt:
Knoflook
Piment
Tijm
Peper
Colorozo zout
Kookroom
Madeira
Port
Kippenlevers
Kippendijen
Eendenborst
Katenspek
Ik heb het vel van de eend gehaald en daarna alles in kleine blokjes gesneden.
Daarna 1/3 van al het vlees in een kom gedaan. De rest van het vlees wilde ik eigenlijk door de gehakt molen halen maar omdat ik lui was heb ik het in de magic bullet gedaan. Ik heb het gemixt tot het een egale vlees pasta was.
Daarna alles in de kom en de boel goed gemengd. Heel smakelijk zag het er na het mengen niet uit dus hopelijk komt het allemaal goed. Nu een nachtje in de koelkast en morgen verder.
Wordt vervolgd!
Ik heb me een een beetje ingelezen en wat pat? tutorials gevold op YouTube. Heel ingewikkeld ziet het er niet uit en de beste manier van leren is natuurlijk gewoon doen. Dus zij we even naar de markthal gereden en hebben we inkopen gedaan.


Misschien niet erg slim maar ik ben meteen gaan improviseren en heb een combi gemaakt van twee recepten.
Ik heb de volgende ingredi?nten gekocht/ gebruikt:
Knoflook
Piment
Tijm
Peper
Colorozo zout
Kookroom
Madeira
Port
Kippenlevers
Kippendijen
Eendenborst
Katenspek
Ik heb het vel van de eend gehaald en daarna alles in kleine blokjes gesneden.

Daarna 1/3 van al het vlees in een kom gedaan. De rest van het vlees wilde ik eigenlijk door de gehakt molen halen maar omdat ik lui was heb ik het in de magic bullet gedaan. Ik heb het gemixt tot het een egale vlees pasta was.


Daarna alles in de kom en de boel goed gemengd. Heel smakelijk zag het er na het mengen niet uit dus hopelijk komt het allemaal goed. Nu een nachtje in de koelkast en morgen verder.


Wordt vervolgd!