Vanmiddag had ik het goede idee om een keer uit te proberen hoe het is om pulled pork op de WSM te maken terwijl ik zelf lekker ga slapen. Dit is voor mij de eerste keer dat ik 's nachts maak.
Ik had uiteraard niet gekeken naar het weer, dus dat viel wel even tegen. Maar laat mij uiteraard niet tegenhouden. Zojuist de bbq aangezet en de procureur erop gelegd. Nu even kijken of ik komende 2 uur de temperatuur stabiel kan houden met deze wind tot ik ga slapen. Uiteraard een mooie uitdaging. Gelukkig is procureur redelijk vergevingsgezind.
Ik zal dit topic ook blijven updaten. Hierbij alvast wat eerste foto's. Vanmiddag de procureur in een zelfgemaakt rub gezet en een carolina vinegar sauce (ook de eerste keer) gemaakt. Benieuwd hoe deze sessie gaat uitpakken.
Ik had uiteraard niet gekeken naar het weer, dus dat viel wel even tegen. Maar laat mij uiteraard niet tegenhouden. Zojuist de bbq aangezet en de procureur erop gelegd. Nu even kijken of ik komende 2 uur de temperatuur stabiel kan houden met deze wind tot ik ga slapen. Uiteraard een mooie uitdaging. Gelukkig is procureur redelijk vergevingsgezind.
Ik zal dit topic ook blijven updaten. Hierbij alvast wat eerste foto's. Vanmiddag de procureur in een zelfgemaakt rub gezet en een carolina vinegar sauce (ook de eerste keer) gemaakt. Benieuwd hoe deze sessie gaat uitpakken.