- Berichten
- 169
Mijn eerste keer op de WGA,
Eerst wat Sate wat mijn vrouw had gemaakt, vraag me niet hoe de marinade wordt gemaakt dat weet ik niet.
Heb er in totaal maar 25 gebakken rest ligt in de vriezer.
Ik had de WGA klaar gemaakt voor de Zalm van plusmin. 1 kg.
En daar weet ik wel wat hoe ik hem had klaargemaakt.
20 min. in de rum
uitlekken en droogdeppen.
ongeveer 150 gr bruine suiker
ongeveer 75 gr grof zeezout
1 tL zwarte peper
en 3 uur in de koelkast afgedekt.
en ongeveer 20 min. op de WGA.
ik heb hem laten door koken tot 50 gr. met de fantast
En hij was prises goed willen hem niet helemaal ros?.
Voor de eerste keer op de WGA ging perfect en het was heel lekker.
Eerst wat Sate wat mijn vrouw had gemaakt, vraag me niet hoe de marinade wordt gemaakt dat weet ik niet.

Heb er in totaal maar 25 gebakken rest ligt in de vriezer.


Ik had de WGA klaar gemaakt voor de Zalm van plusmin. 1 kg.
En daar weet ik wel wat hoe ik hem had klaargemaakt.
20 min. in de rum
uitlekken en droogdeppen.
ongeveer 150 gr bruine suiker
ongeveer 75 gr grof zeezout
1 tL zwarte peper
en 3 uur in de koelkast afgedekt.
en ongeveer 20 min. op de WGA.
ik heb hem laten door koken tot 50 gr. met de fantast
En hij was prises goed willen hem niet helemaal ros?.

Voor de eerste keer op de WGA ging perfect en het was heel lekker.
