BasBQ
Beef en Steak

Eerste keer op de WGA

 

tbob

Kooltjesharker
Berichten
169
Mijn eerste keer op de WGA,

Eerst wat Sate wat mijn vrouw had gemaakt, vraag me niet hoe de marinade wordt gemaakt dat weet ik niet.
b7e5cbb1.jpg


Heb er in totaal maar 25 gebakken rest ligt in de vriezer.
3288fa1d.jpg

8001be4a.jpg


Ik had de WGA klaar gemaakt voor de Zalm van plusmin. 1 kg.
En daar weet ik wel wat hoe ik hem had klaargemaakt.
20 min. in de rum
uitlekken en droogdeppen.
ongeveer 150 gr bruine suiker
ongeveer 75 gr grof zeezout
1 tL zwarte peper
en 3 uur in de koelkast afgedekt.
en ongeveer 20 min. op de WGA.
ik heb hem laten door koken tot 50 gr. met de fantast
En hij was prises goed willen hem niet helemaal ros?.
adb1ea6c.jpg


Voor de eerste keer op de WGA ging perfect en het was heel lekker. ;)
 
Voor zo'n sateetje mag je me 's nachts wakker maken.
 
lekker hoor, je had ook sate genoeg zo te zien  :)
 
Kan ik je vrouw niet een keer lenen?
Voor het sat? maken dan,h??
 
Lekkere sateetjes, mooie zalm, ik zou zeggen goed gelukt zo de eerste keer!
 
ja, dan verbranden je stokjes niet
 
jeroen78 zei:
Ziet er zeker lekker uit!
Maar doe je de folie er op zodat de stokjes niet zwart worden?
De familie staat bekent om haar Sat? en mijn vrouw maak de marinade,
Is een familie recept zij stonden vroeger op de pasar malam en Indonesi? 'se avonden.

De folie leg ik eronder omdat de stokjes niet door branden.
 
Die op het malie veld want dan kan ze nog veel meer als sat?  Door mijn beste vriend opgegroeid met de  Indonesiese keuken dat is waanzinnig!
 
Das een mooi sateetje , Selamat makan .
 
Ik ga voor de Sate en ik zou ook wel een WGA willen hebben  :) kan alleen nog niet 123 vinden waar we op voorraad zijn
 
Terug
Bovenaan Onderaan