M 
		
				
			
		mrtndjng
Gast
Na alle lekkere gerechten hier te hebben bekeken, was het dit weekend dan eindelijk tijd om zelf mijn eerste low&slow poging te doen op de BBQ. Het werden baby back ribs via de 3-2-1 methode.
Eerst natuurlijke lekkere ribs gehaald, in dit geval via beef exclusief:
		
		
	
	
		 
	
Hierna de ribs ontvliezen, insmeren met LetsQ pork rub en een nachtje in de koelkast:
		 
	
Gisteren was het dan zover, de ribs moesten op de BBQ. Eerst klaarmaken met 2 zones en aansteken via de minion methode:
		 
	
Ribs op de BBQ en proberen de temperatuur op 107 graden te houden, ook nog 2 blokjes appelhout tussen de kolen voor de smaak:
		 
	
Na 3 uur de ribs inpakken in alu-folie, voorzien van wat appelsap, bruine basterdsuiker en een klontje roomboter. Dan weer terug om de BBQ en lekker stomen:
		 
	
Beginnen er al prima uit te zien:
		 
	
Lekker ingesmeerd met Blues Hog BBQ saus en nog een uurtje er op. Resultaat was heerlijk!
		 
	
Vond het leuk om te doen, maar belangrijker nog: de smaak was heerlijk! Smaakt naar meer
	
		
			
		
		
	
				
			Eerst natuurlijke lekkere ribs gehaald, in dit geval via beef exclusief:
 
	Hierna de ribs ontvliezen, insmeren met LetsQ pork rub en een nachtje in de koelkast:
 
	Gisteren was het dan zover, de ribs moesten op de BBQ. Eerst klaarmaken met 2 zones en aansteken via de minion methode:
 
	Ribs op de BBQ en proberen de temperatuur op 107 graden te houden, ook nog 2 blokjes appelhout tussen de kolen voor de smaak:
 
	Na 3 uur de ribs inpakken in alu-folie, voorzien van wat appelsap, bruine basterdsuiker en een klontje roomboter. Dan weer terug om de BBQ en lekker stomen:
 
	Beginnen er al prima uit te zien:
 
	Lekker ingesmeerd met Blues Hog BBQ saus en nog een uurtje er op. Resultaat was heerlijk!
 
	Vond het leuk om te doen, maar belangrijker nog: de smaak was heerlijk! Smaakt naar meer

 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		
 
 
		 
 
		