Op zaterdag 4 juli hebben mijn schoonouders een bbq. Nu leek het mij wel leuk om daar mijn heatermeter en BGE large voor in te zetten (beiden voor de eerste keer, want ze zitten beiden nog nieuw in de doos). Ik weet niet of dat zo slim is, maar aangezien de heatermeter eraan gaat kan er denk ik weinig fout gaan als ik de recepten opvolg. Eens moet toch de eerste keer zijn, neit?
Nu de vraag; wat voor vlees zal ik bereiden? Ik kan voor buikspek gaan of bijvoorbeeld pulled pork of een brisket, maar aangezien ik nog nooit met de BGE heb gebbqd lijkt me dat laatste niet geheel slim. Ik kan het ook bij kippedijtjes houden, maar het doel van mijn bijdrage is eigenlijk dat ik de mensen die erop af komen iets extra's wil laten proeven wat ze van een bbq op stroom niet zullen krijgen.
Welnu; wat zouden jullie doen (en juist niet..)
Nu de vraag; wat voor vlees zal ik bereiden? Ik kan voor buikspek gaan of bijvoorbeeld pulled pork of een brisket, maar aangezien ik nog nooit met de BGE heb gebbqd lijkt me dat laatste niet geheel slim. Ik kan het ook bij kippedijtjes houden, maar het doel van mijn bijdrage is eigenlijk dat ik de mensen die erop af komen iets extra's wil laten proeven wat ze van een bbq op stroom niet zullen krijgen.
Welnu; wat zouden jullie doen (en juist niet..)