Vorige week mijn Kamado Joe Classic ontvangen en afgelopen weekend pulled pork gemaakt.
Was heel benieuwd hoe het zou gaan en hoe ik de temperatuur constant kon blijven houden. Zat redelijk in de buurt van 121gr. met af en toe uitschieters tussen de 110-130. Is het slim om hier direct actie op te ondernemen of even afwachten wat er gaat gebeuren? Ik begon namelijk meteen aan de schijf te draaien waardoor de temperatuur dan weer te snel/te veel zakte v.v.
Recept van Noskos gebruikt (excl. injecteren). Om 08.15 uur lag de procureur (2,5kg) erop en iets voor 16.00 uur was hij klaar.
Helaas geen foto van het heerlijk broodje PP met coleslaw, hij was al op voordat ik er aan dacht om een foto te maken.
08.15 uur
13.15 uur glaze
+/- 17.30
Was heel benieuwd hoe het zou gaan en hoe ik de temperatuur constant kon blijven houden. Zat redelijk in de buurt van 121gr. met af en toe uitschieters tussen de 110-130. Is het slim om hier direct actie op te ondernemen of even afwachten wat er gaat gebeuren? Ik begon namelijk meteen aan de schijf te draaien waardoor de temperatuur dan weer te snel/te veel zakte v.v.
Recept van Noskos gebruikt (excl. injecteren). Om 08.15 uur lag de procureur (2,5kg) erop en iets voor 16.00 uur was hij klaar.
Helaas geen foto van het heerlijk broodje PP met coleslaw, hij was al op voordat ik er aan dacht om een foto te maken.
08.15 uur
13.15 uur glaze
+/- 17.30