Voor het eerst fatty gemaakt
Gisteren begonnen met voorbereiden
En dan eindelijk na het werk snel naar huis om hem derop te gooien
Rond de 120 graden
3uurtjes later mag ie eindelijk eraf ben erg benieuwd op dit moment.
het zag erg lekker uit bij andere dusss
Daar is ie iets minder krokant dan bij de andere maar dat geeft niet nu dan het moment het doorsnijden en hopelijk loopt de kaas eruit
De smaak was lekker maar wel een beetje erg gekruid veel pepper vooral.
Volgende keer andere kaas en minder kruiden en gewoon gehakt we hadden speciaal kip gehakt genomen omdat hier niet iedereen van gehakt houd
En als toetje nog marshmallows gemaakt
Verstuurd vanaf mijn E5823 met Tapatalk
Gisteren begonnen met voorbereiden

En dan eindelijk na het werk snel naar huis om hem derop te gooien
Rond de 120 graden

3uurtjes later mag ie eindelijk eraf ben erg benieuwd op dit moment.
het zag erg lekker uit bij andere dusss

Daar is ie iets minder krokant dan bij de andere maar dat geeft niet nu dan het moment het doorsnijden en hopelijk loopt de kaas eruit

De smaak was lekker maar wel een beetje erg gekruid veel pepper vooral.
Volgende keer andere kaas en minder kruiden en gewoon gehakt we hadden speciaal kip gehakt genomen omdat hier niet iedereen van gehakt houd
En als toetje nog marshmallows gemaakt

Verstuurd vanaf mijn E5823 met Tapatalk