BasBQ
Beef en Steak

Eerste keer fatty

niclantim

Tondelzoeker
Berichten
7
Voor het eerst fatty gemaakt
Gisteren begonnen met voorbereiden
402d3fc5e7cd674b7cd3ffcb47a43cf6.jpg

En dan eindelijk na het werk snel naar huis om hem derop te gooien
Rond de 120 graden
ab983c9eb84d4ac5e505e0f02c24af81.jpg

3uurtjes later mag ie eindelijk eraf  ben erg benieuwd op dit moment.
het zag erg  lekker uit bij andere  dusss
d54de32439d4cc0b2d0c10cff6fd2196.jpg

Daar is ie iets minder krokant dan bij de andere maar dat geeft niet nu dan het moment het doorsnijden en hopelijk loopt de kaas eruit
d8a313ad9dd16710c0955ad70c5ea393.jpg


De smaak was lekker maar wel een beetje erg gekruid veel pepper vooral.
Volgende keer andere kaas en minder kruiden en gewoon gehakt we hadden speciaal kip gehakt genomen omdat hier niet iedereen van gehakt houd
En als toetje nog marshmallows gemaakt
bbe3a47cb18fb45bf04cf01ee0d01639.jpg


Verstuurd vanaf mijn E5823 met Tapatalk
 
Ziet er heel lekker en goed uit.
Ik ga het ook is een keertje proberen temaken.
En heel leuk de afsluiter voor de kids
Goed bezig

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

 
Lekker een fatty. Leuk project om te maken. En mooi stuk om op tafel te zetten.
Miss de volgende keer iets hoger in bbq temperatuur te gaan zitten. Zodat de spek krokant word. De bacon beschermd je inhoud. Dus die zal niet snel verbranden. Eerst wat op lage temperatuur roken. En dan de temperatuur omhoog om eea mooi krokant te maken.
 
Super tip thks
Bram zei:
Lekker een fatty. Leuk project om te maken. En mooi stuk om op tafel te zetten.
Miss de volgende keer iets hoger in bbq temperatuur te gaan zitten. Zodat de spek krokant word. De bacon beschermd je inhoud. Dus die zal niet snel verbranden. Eerst wat op lage temperatuur roken. En dan de temperatuur omhoog om eea mooi krokant te maken.

Verstuurd vanaf mijn E5823 met Tapatalk

 
Dat is een beste fatty, de smaak is makkelijk aan te passen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan