Vandaag eindelijk eraan toe gekomen om eens een keer brisket te proberen.
Donderdag ochtend een australian angus Grain-Fed brisket uit de vriezer gehaald.

Deze ontdaan van het meeste vet

En vervolgens ge?njecteerd met rund fond, en vervolgens gerubbed met de letzq beef rub.
Vanmorgen de WSM opgestookt en rond half 9 de brisket erop gelegd.

En nu, om 10:00, is ie al 61 graden in de kern.
Ik twijfel of ik de probe moet verzetten.
Dit is trouwens de eerste keer dat ik een gigantische afwijking heb tussen roostertemperatuur volgens de maverick en de dekselthermometer.
Maverick zegt 105, dekselding zegt ongeveer 80.
Donderdag ochtend een australian angus Grain-Fed brisket uit de vriezer gehaald.

Deze ontdaan van het meeste vet

En vervolgens ge?njecteerd met rund fond, en vervolgens gerubbed met de letzq beef rub.
Vanmorgen de WSM opgestookt en rond half 9 de brisket erop gelegd.

En nu, om 10:00, is ie al 61 graden in de kern.
Ik twijfel of ik de probe moet verzetten.
Dit is trouwens de eerste keer dat ik een gigantische afwijking heb tussen roostertemperatuur volgens de maverick en de dekselthermometer.
Maverick zegt 105, dekselding zegt ongeveer 80.