BasBQ
Beef en Steak

Eerste keer BeerCanChicken!

 
 

vanHeist

Tondelzoeker
Berichten
16
Dus vandaag was het dan toch zo ver.. Na een kleine 5 jaar bbqen, voor het eerst kip op een blikje gemaakt.

Kippetje eerst in de olie en wat kruiden.
IMG_1433.jpeg


Ondertussen de Q rustig naar de 175 graden.
IMG_1437.jpeg

Ja, hij is vies😅😂

Q stabiel, tijd om de kip op een blikje te hijsen.
IMG_1434.jpeg


Blokje kersen erbij en rustig, lees een uur en 20 minuten, richting de 74 graden doorgaren.
IMG_1436.jpeg


Hier en daar de pen er in om zeker te weten dat de kern goed zit..
IMG_1438.jpeg


Ondertussen de Q naar de 200 graden voor het krokante korstje, kern was 74 graden en een mooi moment om hem van de Q af te halen!

Al met al, best goed gelukt voor een eerste keer.
IMG_1439.jpeg
 
Smakelijk kippetje! Ik ben bang dat je deze snel nog eens gaat maken!

Verstuurd vanaf mijn SM-G991B met Tapatalk
 
Top gelukt man, prachtig kippetje!

Gefeliciteerd met je stickertje!
 
Super mooi gedaan! En zo als het hoort met het ruggetje naar het vuur! Gefeliciteerd! 🐔
 
Terug
Bovenaan Onderaan