- Berichten
- 39
Dus vandaag was het dan toch zo ver.. Na een kleine 5 jaar bbqen, voor het eerst kip op een blikje gemaakt.
Kippetje eerst in de olie en wat kruiden.
Ondertussen de Q rustig naar de 175 graden.
Ja, hij is vies

Q stabiel, tijd om de kip op een blikje te hijsen.
Blokje kersen erbij en rustig, lees een uur en 20 minuten, richting de 74 graden doorgaren.
Hier en daar de pen er in om zeker te weten dat de kern goed zit..
Ondertussen de Q naar de 200 graden voor het krokante korstje, kern was 74 graden en een mooi moment om hem van de Q af te halen!
Al met al, best goed gelukt voor een eerste keer.
Kippetje eerst in de olie en wat kruiden.
Ondertussen de Q rustig naar de 175 graden.
Ja, hij is vies


Q stabiel, tijd om de kip op een blikje te hijsen.
Blokje kersen erbij en rustig, lees een uur en 20 minuten, richting de 74 graden doorgaren.
Hier en daar de pen er in om zeker te weten dat de kern goed zit..
Ondertussen de Q naar de 200 graden voor het krokante korstje, kern was 74 graden en een mooi moment om hem van de Q af te halen!
Al met al, best goed gelukt voor een eerste keer.