- Berichten
- 61
Vandaag was het dan zo ver. De beer can chicken op de WMT. Vriend met z'n vriendin kwam langs voor m'n verjaardag en ik ben vrij recent bij het bbq genootschap gekomen. Veel gelezen en voorheen al veel youtube filmpjes gezien. Was met wat eerdere gerechten wat aan het stoeien met de temperatuur, dus dacht dat de BCC wel een goeie oefening was met een (Als het goed is) lekker resultaat. Ik heb de rub van Noskos BCC gebruikt. De temp liep gelijk wel op naar de 220gr, maar onderste schuif dicht en hij liep terug naar 180gr. Wellicht volgende keer eerst de bbq op de juiste temp brengen en daarna pas de kip er op
Kippetje lag er ongeveer 1 uur en een kwartier op. Iedereen heeft genoten en het vlees is op! Volgende week met een blikje cola proberen, kijken of dat nog andere smaken teweeg brengt.
Als laatste de vraag, wie was er eerder? De kip of 't ij?

Als laatste de vraag, wie was er eerder? De kip of 't ij?

Laatst bewerkt: