Vandaag maar weer eens de BBQ aangestoken, was ontzettend benieuwd naar de Beer can chicken. Kon ik direct de nieuwe Ecobrasa kokosbriketten proberen. Bij de AH een lekker scharrelkipje gehaald.

Sinds kort heb ik de 57 cm GBS Master touch, maar moet er nog even aan wennen dat er meer kolen in moeten
. Hij ging snel naar de 200 graden maar na 25 minuten zakte hij 40 graden, toen nog wat briketten aangemaakt en er bij gelegd. Hierna ging hij goed verder.
Na 1 uur en 15 minuten had het kippetje de goede temperatuur, alleen doordat de temperatuur zakte was het velletje niet knapperig vermoed ik. Maar desalniettemin was het een heerlijk mals kippetje.

Was bijna vergeten een foto van het bordje te maken.


Sinds kort heb ik de 57 cm GBS Master touch, maar moet er nog even aan wennen dat er meer kolen in moeten

Na 1 uur en 15 minuten had het kippetje de goede temperatuur, alleen doordat de temperatuur zakte was het velletje niet knapperig vermoed ik. Maar desalniettemin was het een heerlijk mals kippetje.

Was bijna vergeten een foto van het bordje te maken.
