- Berichten
- 21
Met een kiphouder van de Lidl, een biologisch kipje van de Duitse Aldi toch maar eens begonnen aan de Beer Can Chicken challenge.
Brand IPA blikje stond hier nog dus die hebben we deels in de houder gedaan en deels achterover geslagen. Lekker biertje!
Rub van de bge site geplukt:
).
Bij 65C met wat zoete bbq-saus afgelakt en bij 72C war sie fertig. Al met al heerlijk, volgende keer wat groentes en aardappels in de skillet.
En dan nu de foto’s natuurlijk:
Brand IPA blikje stond hier nog dus die hebben we deels in de houder gedaan en deels achterover geslagen. Lekker biertje!
Rub van de bge site geplukt:
- 1 tl paprikapoeder
- 1 tl chilipoeder
- 1 tl gemalen gember
- 1 tl gemalen komijnzaad
- 1 tl citroengraspoeder
- 1 tl gemalen korianderzaad
- 1 el gedroogde salie
- 1 tl zeezout
- 1 tl versgemalen zwarte peper

Bij 65C met wat zoete bbq-saus afgelakt en bij 72C war sie fertig. Al met al heerlijk, volgende keer wat groentes en aardappels in de skillet.
En dan nu de foto’s natuurlijk: