BasBQ
Beef en Steak

Eerste keer BCC

 

Rob71

Tondelzoeker
Berichten
21
Met een kiphouder van de Lidl, een biologisch kipje van de Duitse Aldi toch maar eens begonnen aan de Beer Can Chicken challenge.
Brand IPA blikje stond hier nog dus die hebben we deels in de houder gedaan en deels achterover geslagen. Lekker biertje!

Rub van de bge site geplukt:
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 tl chilipoeder
  • 1 tl gemalen gember
  • 1 tl gemalen komijnzaad
  • 1 tl citroengraspoeder
  • 1 tl gemalen korianderzaad
  • 1 el gedroogde salie
  • 1 tl zeezout
  • 1 tl versgemalen zwarte peper
Masterbuilt op 180C en de temperatuur van deze Duitse dame op de belangrijke punten in de gaten gehouden. (Hoe zeg je dat netjesšŸ˜…).
Bij 65C met wat zoete bbq-saus afgelakt en bij 72C war sie fertig. Al met al heerlijk, volgende keer wat groentes en aardappels in de skillet.
En dan nu de fotoā€™s natuurlijk:
5D4C02D3-D6CE-4B98-B2BB-53EC9E14CECE.jpeg
1D71E501-1629-4B15-8F3C-54265582DF05.jpeg
AB5065BC-2B89-470C-A139-E47B578F80B2.jpeg
B99F42FA-842A-488B-AC99-8FCF560CC6FC.jpeg
5D4C02D3-D6CE-4B98-B2BB-53EC9E14CECE.jpeg
 
Heerlijk!

Bcc is hier altijd een grote favoriet.

Gefeliciteerd met je tokkie.
 
Altijd lekker! Waar ze bij ons thuis dan van zijn, is als je onderin wat krieltjes gooit met wat champions.door het druipen van de kruiden en het vet krijg je echt een geweldig bijgerecht
 
Chicky is mooi gelukt zo. Zal gesmaakt hebben.
Gefeliciteerd met je tokkie
 
Terug
Bovenaan Onderaan