Beste Qers,
Was een mooie dag dus dan gaat er een mooi stuk vlees op de Q, is het slecht weer trouwens ook.
Ik kwam dit uitzonderlijk mooi en lekkere exemplaar bij de makro tegen. als ik me niet vergis de bavette uit Uruguay.
De Q op zon 270c laten komen en paar minuten op beide kantjes (enkel met zout en peper, erna paar minuten rusten en genieten maar.
De bavette blijft op mijn lijstje om verder mee te experimenteren. Nu lees ik dat het een hele goede combi is met Chimichurri.
Dus nu denk ik een bavette rollade met chimmichurri kruiden, iemand tips en of trucs / ervaring hiermee?
Bedankt voor het Lezen
Was een mooie dag dus dan gaat er een mooi stuk vlees op de Q, is het slecht weer trouwens ook.
Ik kwam dit uitzonderlijk mooi en lekkere exemplaar bij de makro tegen. als ik me niet vergis de bavette uit Uruguay.
De Q op zon 270c laten komen en paar minuten op beide kantjes (enkel met zout en peper, erna paar minuten rusten en genieten maar.
De bavette blijft op mijn lijstje om verder mee te experimenteren. Nu lees ik dat het een hele goede combi is met Chimichurri.
Dus nu denk ik een bavette rollade met chimmichurri kruiden, iemand tips en of trucs / ervaring hiermee?
Bedankt voor het Lezen