BasBQ
Beef en Steak

Eerste keer Bavette

 
 

TdeH

Vuurmaker
Berichten
76
Beste Qers,

Was een mooie dag dus dan gaat er een mooi stuk vlees op de Q, is het slecht weer trouwens ook.
Ik kwam dit uitzonderlijk mooi en lekkere exemplaar bij de makro tegen. als ik me niet vergis de bavette uit Uruguay.
De Q op zon 270c laten komen en paar minuten op beide kantjes (enkel met zout en peper, erna paar minuten rusten en genieten maar.
De bavette blijft op mijn lijstje om verder mee te experimenteren. Nu lees ik dat het een hele goede combi is met Chimichurri.
Dus nu denk ik een bavette rollade met chimmichurri kruiden, iemand tips en of trucs / ervaring hiermee?
Bedankt voor het Lezen

20210602_204506.jpg


20210602_203707.jpg
 
Heerlijk, bijna al het rundvlees is lekker met Chimichurrie. Met een rollade van bavette kan je alle kanten op, zowel qua vulling als qua smaken.
 
mooi lapje vlees heb je daar
ik sluit me helemaal aan bij frits
 
Heerlijk zo'n bavette. Persoonlijk doe ik de peper er altijd achteraf op als ik hoog in de temp zit. Peper verbrand dan sneller heb ik gelezen. Misschien hebben anderen een andere ervaring?
 
Het paste maar net op’t rooster 😉
 
Mooi stuk vlees. Smakelijk!
 
Terug
Bovenaan Onderaan