Hallo!
Nieuw op het forum, zie m'n introductie hier; http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=14137.0.
Vandaag de eerste keer spare ribs 3-2-1 (nog even aankijken natuurlijk hoe lang precies). Van de week bij de Makro een doos van 10KG gekocht die in de aanbieding was. Niet de duurdere blauwe, maar een witte van 4,15 Euro per kilo ex BTW. Zo te zien op het eerste gezicht wel prima, voldoende vlees... Aangezien het de eerste keer is wil ik niet meteen de duurdere verpesten...
Vanmorgen de ribs van het vel ontdaan en in de LetQ Pork rub gezet voor een paar uurtjes. Nu de Weber Smokey Mountain aangestoken, de temperatuur stabiel op 105 graden, ribs erop en wat appelhout toegevoegd. Ben benieuwd.
(Net na het sluiten van het deksel, temperatuur inmiddels weer stabiel op 105 graden ongeveer).
Wordt vervolgd...
Iemand tips of suggesties, ik houd me aanbevolen!
Groet,
Peter
Nieuw op het forum, zie m'n introductie hier; http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=14137.0.
Vandaag de eerste keer spare ribs 3-2-1 (nog even aankijken natuurlijk hoe lang precies). Van de week bij de Makro een doos van 10KG gekocht die in de aanbieding was. Niet de duurdere blauwe, maar een witte van 4,15 Euro per kilo ex BTW. Zo te zien op het eerste gezicht wel prima, voldoende vlees... Aangezien het de eerste keer is wil ik niet meteen de duurdere verpesten...
Vanmorgen de ribs van het vel ontdaan en in de LetQ Pork rub gezet voor een paar uurtjes. Nu de Weber Smokey Mountain aangestoken, de temperatuur stabiel op 105 graden, ribs erop en wat appelhout toegevoegd. Ben benieuwd.



(Net na het sluiten van het deksel, temperatuur inmiddels weer stabiel op 105 graden ongeveer).
Wordt vervolgd...
Iemand tips of suggesties, ik houd me aanbevolen!
Groet,
Peter