- Berichten
- 1.525
gisteren was het dan eindelijk zover. de allereerste (voorzover ik weet
) high-beer ooit in Nederland georganiseerd.
ingredi?nten:
(buur)Mannen, verschillende soorten bier en allerlei lekkernijen van de BBQ.
het menu bestond uit:
- MOINK-balls
- minipaprika gevuld met gehakt
- kastanje champignons met roomkaas en bacon
- zalm op een plankje
- geitenkaas met honing tijm en rauwe ham
- ribbels
- foccacia brood met licht gerookte knoflook pasta
hieronder een kleine sfeerimpressie


















ik hoef niet te vertellen dat het een uiterst geslaagde middag/avond was waarin de MOINKS en de champignons erg hoog scoorden.
voor wat betreft de ribbels waren de mannen enigszins boos omdat ze nu nooit meer fatsoenlijke ribs ergens krijgen
wel grappig dat de buren nu ook beginnen te denken om toch maar een weber aan te schaffen
bedankt voor het kijken

ingredi?nten:
(buur)Mannen, verschillende soorten bier en allerlei lekkernijen van de BBQ.
het menu bestond uit:
- MOINK-balls
- minipaprika gevuld met gehakt
- kastanje champignons met roomkaas en bacon
- zalm op een plankje
- geitenkaas met honing tijm en rauwe ham
- ribbels
- foccacia brood met licht gerookte knoflook pasta
hieronder een kleine sfeerimpressie


















ik hoef niet te vertellen dat het een uiterst geslaagde middag/avond was waarin de MOINKS en de champignons erg hoog scoorden.
voor wat betreft de ribbels waren de mannen enigszins boos omdat ze nu nooit meer fatsoenlijke ribs ergens krijgen
wel grappig dat de buren nu ook beginnen te denken om toch maar een weber aan te schaffen

bedankt voor het kijken
