- Berichten
- 5.292
Na bergen recepten en bereidingen te hebben gelezen en op o.a. wedstrijden te hebben geproefd, tijd voor de praktijk.
Vorige week de nieuwe BBQ Bijbel van Juluis Jaspers gelezen en daar stond een leuke variant in waar ik erg benieuwd naar was. Afgelopen zondag had eveneens vuurenrook een aanbieding met de grainfed angus brisket. 1+1....
Allereerst een rubje maken.
Dan de hoofdpersoon:
Uitpakken, afspoelen, trimmen en in de rub.
Ik had verwacht dat ik alleen de flat zou krijgen, maar de point zat er ook nog aan. Mooi!
Nu de koeling in, morgenochtend aan de bakkus
Vorige week de nieuwe BBQ Bijbel van Juluis Jaspers gelezen en daar stond een leuke variant in waar ik erg benieuwd naar was. Afgelopen zondag had eveneens vuurenrook een aanbieding met de grainfed angus brisket. 1+1....
Allereerst een rubje maken.

Dan de hoofdpersoon:

Uitpakken, afspoelen, trimmen en in de rub.

Ik had verwacht dat ik alleen de flat zou krijgen, maar de point zat er ook nog aan. Mooi!
Nu de koeling in, morgenochtend aan de bakkus
