- Berichten
- 26
Ik had de BCC en de PP al op de Smokey Joe gemaakt, dus om het rijtje af te maken heb ik me gewaagd aan een Brisket.
Voor de Brisket heb ik een borstlap gebruikt, ongeveer 1,2 kg:
Alles in de rub en een nachtje laten trekken:
In de ochtend vroeg op en een rundsbouillon ingespoten:
De Q op 107 graden en gaan (Rookhout is hickory):
Bijna klaar om in te pakken:
Op 91 graden een uurtje laten rusten en aansnijden:
Het was lekker afgekruid en sappig, spijtig genoeg wel iets te taai.
Groeten,
Koen
Voor de Brisket heb ik een borstlap gebruikt, ongeveer 1,2 kg:

Alles in de rub en een nachtje laten trekken:

In de ochtend vroeg op en een rundsbouillon ingespoten:

De Q op 107 graden en gaan (Rookhout is hickory):


Bijna klaar om in te pakken:


Op 91 graden een uurtje laten rusten en aansnijden:

Het was lekker afgekruid en sappig, spijtig genoeg wel iets te taai.
Groeten,
Koen