- Berichten
- 411
Ik had al wel eens eerder wen BCC gemaakt maar die was zo hard mislukt die tel ik niet eens mee. Denk dat deze nog bevroren was toen ik die dame op de Q zette.
Nu een nieuwe poging
Heb de kip gerubt met een chicken/pork rub van de Sligro. De kip met blik in een bak gezet met wat zoete aardappel, tomaatjes, paprika. Beetje olie, peper en zout en op 140 graden op de Q.
Op het einde nog afgelakt met een mengels van bbq saus, siracha saus, appelsap en honing.
Het eindresultaat was heerlijk.
Dit ga ik zeker nog eens maken. Het was echt heel erg lekker.
Heb nog 1 filetje overgehouden om uit elkaar te trekken en een salade voor de borrel van te maken.
Al met al zeer geslaagd.
Nu een nieuwe poging
Heb de kip gerubt met een chicken/pork rub van de Sligro. De kip met blik in een bak gezet met wat zoete aardappel, tomaatjes, paprika. Beetje olie, peper en zout en op 140 graden op de Q.

Op het einde nog afgelakt met een mengels van bbq saus, siracha saus, appelsap en honing.

Het eindresultaat was heerlijk.

Dit ga ik zeker nog eens maken. Het was echt heel erg lekker.
Heb nog 1 filetje overgehouden om uit elkaar te trekken en een salade voor de borrel van te maken.
Al met al zeer geslaagd.