Oei, als ik de foto's nu zie is het al weer een tijdje geleden dat ik mijn eerste BCC heb gemaakt.
Het hoofdingredi?nt: een biologische kip van 1,5 kilo van de AH.
Voor de rub gekozen voor de variant van BBQ-NL:
1 theelepel mosterdpoeder
1 theelepel uienpoeder
1 theelepel paprikapoeder
1 theelepel zeezout
? theelepel knoflookpoeder
? theelepel korianderpoeder (ketoembar)
? theelepel komijnenpoeder
? theelepel vers gemalen zwarte peper
De kip na het aanbrengen van de rub, en alvast geparkeerd op het blik

Van het bereiden zelf weinig foto's:

En dan op het tafel:

Lekker bordje:

Wat een heerlijke sappige kip! Dit gaan we zeker vaker doen!
Het hoofdingredi?nt: een biologische kip van 1,5 kilo van de AH.
Voor de rub gekozen voor de variant van BBQ-NL:
1 theelepel mosterdpoeder
1 theelepel uienpoeder
1 theelepel paprikapoeder
1 theelepel zeezout
? theelepel knoflookpoeder
? theelepel korianderpoeder (ketoembar)
? theelepel komijnenpoeder
? theelepel vers gemalen zwarte peper
De kip na het aanbrengen van de rub, en alvast geparkeerd op het blik

Van het bereiden zelf weinig foto's:

En dan op het tafel:

Lekker bordje:

Wat een heerlijke sappige kip! Dit gaan we zeker vaker doen!