Hi allemaal,
Vandaag mijn eerste BCC op de Weber gemaakt. Hele kip bij de appie gehaald:
Vervolgens in de rub gezet, geen tijd om een eigen rub te maken, gekozen voor Jamaican Jerk kruiden. Volgende keer een eigen rub maken.
Op een blik Bavaria 8.6 blond bier gezet.
Briketten op temperatuur gestookt in de bekende opstelling en kippetje op het kolenrooster.
Na 3 kwartier op 170-180 graden wat appel rook snippers erbij en nog 20-25 minuten de deksel er op. Na 1 uur en 10 minuten was de kip klaar. Frietjes erbij, wat sla en klaar! Was heerlijk, hele gezin vond het top!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Vandaag mijn eerste BCC op de Weber gemaakt. Hele kip bij de appie gehaald:

Vervolgens in de rub gezet, geen tijd om een eigen rub te maken, gekozen voor Jamaican Jerk kruiden. Volgende keer een eigen rub maken.

Op een blik Bavaria 8.6 blond bier gezet.

Briketten op temperatuur gestookt in de bekende opstelling en kippetje op het kolenrooster.



Na 3 kwartier op 170-180 graden wat appel rook snippers erbij en nog 20-25 minuten de deksel er op. Na 1 uur en 10 minuten was de kip klaar. Frietjes erbij, wat sla en klaar! Was heerlijk, hele gezin vond het top!



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk