Hoi, vandaag voor de eerste keer een bcc klaargemaakt.
Kruidenboter met het sap van een halve citroen peper en zout en wat knoflookpuree de kip ingesmeerd zowel onder de huid als over de kip.
grill guru naar 170 gr gebracht en kip geplaatst, een half uur voor de geschatte tijd dat de kip klaar moet zijn wat groenten en aardappel toegevoegd.
verbeter punten, groente en aardappelen zijn niet gelijk gaar, aardappels duren langer.
geen knapperig korstje na meeting, pootje en borstfilet waren 74 gr, maar vel was zacht,
smaak was prima nog wat fillet op een broodje en wat bbq saus erg lekker maar zeker mogelijkheden voor verbetering,
als iemand tips heeft ze zijn welkom.
Kruidenboter met het sap van een halve citroen peper en zout en wat knoflookpuree de kip ingesmeerd zowel onder de huid als over de kip.
grill guru naar 170 gr gebracht en kip geplaatst, een half uur voor de geschatte tijd dat de kip klaar moet zijn wat groenten en aardappel toegevoegd.
verbeter punten, groente en aardappelen zijn niet gelijk gaar, aardappels duren langer.
geen knapperig korstje na meeting, pootje en borstfilet waren 74 gr, maar vel was zacht,
smaak was prima nog wat fillet op een broodje en wat bbq saus erg lekker maar zeker mogelijkheden voor verbetering,
als iemand tips heeft ze zijn welkom.