- Berichten
- 3.172
Zo pit vrienden,
Ik moest mezelf ook maar een X gaan wagen aan home made bacon :
Bij de makro een stuk buikspek gekocht van een kleine 2.5 kilo.
Na het inwrijven van het pekelmengsel ( thanx Leo), ingepakt en voor een week de koelkast in.
Dagelijks even draaien.
Uitgepakt en laten drogen
O ja, dit was het vocht wat er uit kwam!
En dan de WSM op
Even eentje tussendoor!!
Klaar!! en dan er af.
Even een plakje snijden om te proberen
Een zeer geslaagde poging al zeg ik het zelf!!
En nu ga ik lekker een stukje opbakken.
Greetz Marco
Ik moest mezelf ook maar een X gaan wagen aan home made bacon :

Bij de makro een stuk buikspek gekocht van een kleine 2.5 kilo.


Na het inwrijven van het pekelmengsel ( thanx Leo), ingepakt en voor een week de koelkast in.
Dagelijks even draaien.

Uitgepakt en laten drogen

O ja, dit was het vocht wat er uit kwam!

En dan de WSM op


Even eentje tussendoor!!

Klaar!! en dan er af.

Even een plakje snijden om te proberen



Een zeer geslaagde poging al zeg ik het zelf!!
En nu ga ik lekker een stukje opbakken.
Greetz Marco