Ik heb het eendenborst klaar gemaakt door er sneetjes in het vel te snijden en daarna te kruiden met peper en zout.
Voor de dressing
100 ml rode wijn
100 g suiker
1 zakje cranberry's (ca. 350 g) of 1 potje cranberrycompote
1 eidooier
1 theelepel wittewijnazijn
1 theelepel mosterd
2 eetlepels bouillon
3 eetlepels olijfolie


De eendenborstjes op hoog vuur bereid op het vel/vet kant.





De eendenborst was echt verrukkelijk!
Zelf zonder saus gegeten. Me meisje met saus.
Voor de dressing
100 ml rode wijn
100 g suiker
1 zakje cranberry's (ca. 350 g) of 1 potje cranberrycompote
1 eidooier
1 theelepel wittewijnazijn
1 theelepel mosterd
2 eetlepels bouillon
3 eetlepels olijfolie


De eendenborstjes op hoog vuur bereid op het vel/vet kant.





De eendenborst was echt verrukkelijk!
Zelf zonder saus gegeten. Me meisje met saus.