BasBQ
Beef en Steak

Eendenborstfilet met cranberrydressing

 
 
 

Passie

Kooltjesharker
Berichten
141
Ik heb het eendenborst klaar gemaakt door er sneetjes in het vel te snijden en daarna te kruiden met peper en zout.

Voor de dressing
100 ml rode wijn
100 g suiker
1 zakje cranberry's (ca. 350 g) of 1 potje cranberrycompote
1 eidooier
1 theelepel wittewijnazijn
1 theelepel mosterd
2 eetlepels bouillon
3 eetlepels olijfolie



De eendenborstjes op hoog vuur bereid op het vel/vet kant.






De eendenborst was echt verrukkelijk!
Zelf zonder saus gegeten. Me meisje met saus.

 
Ja hoor, dit lust ik!! :D
 
Ja hoor ook hier lusten we dat, ziet er prima uit. Lekker hoor!
 
Ja hoor, schuif maar door
 
lekker hoor, kom maar door met die eend
 
Dat is een mooi bordje !
 
Ziet er goed uit! De eend oogt lekker mals en mooi roze.
Ik zou de gebakken aardappelen mee bakken met tijm, rozemarijn en oregano (naar eigen smaak aan te vullen, zorg dat het niet te overheersend wordt). Door de kruiden op de aardappelen geeft dit een aanvulling op jou heerlijke eendje. Dit is mijn persoonlijke voorkeur en uiteraard moet je gewoon doen wat jij lekker vindt.
 
Terug
Bovenaan Onderaan