BasBQ
Beef en Steak

Eendenborst met hoisinsaus

 
 

Ragnarok

Sprokkelaar
Berichten
47
Omdat het laatste recept van NasQ zo goed was meegevallen heb ik mij nogmaals aan 1 van zijn creaties gewaagd: eendenborst met zelfgemaakte hoisinsaus!

Ik twijfelde een beetje over de temperatuur die ik moest halen en aangezien mijn houtskool de laatste keer onberekenbaar bleek, heb ik nu kokosbriketten gebruikt.

Het recept staat op de site van NasQ, ik heb enkel de filets een 2de keer direct boven de kolen gelegd om het vlees iets mooier bruin te maken. In totaal 5min per zijde (dometemperatuur was ongeveer 160 graden). Zo lekker door tot 55°C kern.

Daarna de rest van de hoisinsaus gebruikt om de noedels en groentjes in de wok te bereiden.

NasQ, bedankt voor dit heerlijke recept. Sowieso komt deze terug op tafel!
3cab7ce231c799aff00acfc29000a121.jpg
7828936a9d6f1aa216d5172674f53c54.jpg
4217d3a2de31b15716ae9373db28eb9c.jpg
84b123bb090d8afeee1bdde3627992ad.jpg
e65b8dd73931910e939deb434e0bb3a0.jpg
03561f3fa5895b8f8784a96f4a306e4f.jpg
2342bbf4dd8de4d7f37b6a147e81c403.jpg
4d72371399085cc7ed3e4ff8e8ac2fa5.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk
 
Eendenborst schreeuwt zowat op een Aziatische bereiding. Ziet er heerlijk uit.
 
Poh, die ziet er goed uit.

Eendenborst met hoisinsaus heb ik nog nooit gehad maar kan me wel indenken hoe dat zal smaken. 😋😋
 
Maar weer eens op eendenjacht gaan.
Lekker.
 
Eendeborst is altijd +1
Het stond hier vaak op tafel, maar de laatste tijd is het meer dan dubbel zo duur bij de groothandel.. toch jammer want als ik dit zo zie loopt t water me in de mond!
 
Eendeborst is altijd +1
Het stond hier vaak op tafel, maar de laatste tijd is het meer dan dubbel zo duur bij de groothandel.. toch jammer want als ik dit zo zie loopt t water me in de mond!
Ja de prijs ligt hoog, maar het is ook wel zoveel lekkerder dan kip. Toch vond ik deze prijs (net geen 18€ de kg) de moeite

Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk
 
Lekker hoor
Eendenborst Is zooo lekker
 
Terug
Bovenaan Onderaan