Omdat het laatste recept van NasQ zo goed was meegevallen heb ik mij nogmaals aan 1 van zijn creaties gewaagd: eendenborst met zelfgemaakte hoisinsaus!
Ik twijfelde een beetje over de temperatuur die ik moest halen en aangezien mijn houtskool de laatste keer onberekenbaar bleek, heb ik nu kokosbriketten gebruikt.
Het recept staat op de site van NasQ, ik heb enkel de filets een 2de keer direct boven de kolen gelegd om het vlees iets mooier bruin te maken. In totaal 5min per zijde (dometemperatuur was ongeveer 160 graden). Zo lekker door tot 55°C kern.
Daarna de rest van de hoisinsaus gebruikt om de noedels en groentjes in de wok te bereiden.
NasQ, bedankt voor dit heerlijke recept. Sowieso komt deze terug op tafel!
Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk
Ik twijfelde een beetje over de temperatuur die ik moest halen en aangezien mijn houtskool de laatste keer onberekenbaar bleek, heb ik nu kokosbriketten gebruikt.
Het recept staat op de site van NasQ, ik heb enkel de filets een 2de keer direct boven de kolen gelegd om het vlees iets mooier bruin te maken. In totaal 5min per zijde (dometemperatuur was ongeveer 160 graden). Zo lekker door tot 55°C kern.
Daarna de rest van de hoisinsaus gebruikt om de noedels en groentjes in de wok te bereiden.
NasQ, bedankt voor dit heerlijke recept. Sowieso komt deze terug op tafel!








Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk