A
arnosterk
Gast
hallo allemaal,
na een heerlijk warm weekend even een verslagje van een 3-2-1 spareribbel-run.
na de grote 57cm weber broer te hebben aangeschaft via marktplaats (slechts 25 euro) moest deze natuurlijk worden ingewijd.
de weber liep na 30 minuten al steady op 110 graden na wat te hebben gespeeld met de schuifjes.
daarna de standaard 3-2-1 methode afgerond.
al met al een goede aanschaf ondanks de tweedehands.
de ribjes in de olie gezet en gerubt.
de rub bestaat uit bastard suiker, paprikapoeder, shake bbq merk (komijn, zwarte peper, peterselie, uienpoeder en knoflookpoeder) en apollo shake (makro mix)
ach laten we de foto's voor zich spreken.
ribbels extra voorzien van zwarte bessen jam, boter en bastard suker voordat zij hun alu jasje kregen.
met als resultaat
en nog een uurtje erop, sjees wat krijg je daar een honger van
botjes kon je eruit trekken.

na een heerlijk warm weekend even een verslagje van een 3-2-1 spareribbel-run.
na de grote 57cm weber broer te hebben aangeschaft via marktplaats (slechts 25 euro) moest deze natuurlijk worden ingewijd.
de weber liep na 30 minuten al steady op 110 graden na wat te hebben gespeeld met de schuifjes.
daarna de standaard 3-2-1 methode afgerond.
al met al een goede aanschaf ondanks de tweedehands.
de ribjes in de olie gezet en gerubt.
de rub bestaat uit bastard suiker, paprikapoeder, shake bbq merk (komijn, zwarte peper, peterselie, uienpoeder en knoflookpoeder) en apollo shake (makro mix)
ach laten we de foto's voor zich spreken.
















ribbels extra voorzien van zwarte bessen jam, boter en bastard suker voordat zij hun alu jasje kregen.

met als resultaat


en nog een uurtje erop, sjees wat krijg je daar een honger van
botjes kon je eruit trekken.




