FjossePjotr
Tondelzoeker
- Berichten
- 8
Goedemorgen allemaal,
Nou, ik ben dus Peter, 34 jaar en ik kom uit Gouda.
Twee jaar geleden heel enthousiast begonnen met bbq'en op een Boretti Barilo. Leuke gerechten erop kunnen maken, maar toch kreeg ik de temperatuur niet erg stabiel hierop, waardoor ik bij een low & slow gerecht ook echt alle tijd erbij moest zitten om hem af te blijven stellen. Of dit mijn onkunde is of een beperking van de BBQ durf ik nog niet te zeggen...
Sinds enkele maanden een Bastard Large in de tuin staan en er is een wereld voor me opengegaan! Sindsdien minimaal 1x per week verschillende gerechten geprobeerd en alles op perfecte constante temperaturen.
Ik hoop hier op het forum vooral veel informatie te vinden om m'n BBQ kunsten verder uit te breiden en gezellig te kletsen met mede BBQ fanaten!
Nou, ik ben dus Peter, 34 jaar en ik kom uit Gouda.
Twee jaar geleden heel enthousiast begonnen met bbq'en op een Boretti Barilo. Leuke gerechten erop kunnen maken, maar toch kreeg ik de temperatuur niet erg stabiel hierop, waardoor ik bij een low & slow gerecht ook echt alle tijd erbij moest zitten om hem af te blijven stellen. Of dit mijn onkunde is of een beperking van de BBQ durf ik nog niet te zeggen...

Sinds enkele maanden een Bastard Large in de tuin staan en er is een wereld voor me opengegaan! Sindsdien minimaal 1x per week verschillende gerechten geprobeerd en alles op perfecte constante temperaturen.
Ik hoop hier op het forum vooral veel informatie te vinden om m'n BBQ kunsten verder uit te breiden en gezellig te kletsen met mede BBQ fanaten!